Shopping Cart
0 items
 
Currency
 
Bestsellers
 

FAQ

1. Camne nk beli ni ea...?

    - Nak beli ea... Caranya mudah saja...
       1.  Klik barang dan kuantiti yang anda kehendaki 
       2. Check-out dan Register maklumat diri anda (maklumat diri ini adalah untuk tujuan pengeposan barang)
       3. Periksa dan pastikan items yg anda beli itu tepat
       3. Buat pembayaran secara online melalui CIMBClicks  atau Paypal
       4. Sila attachkan slip bayaran atau detail di ACCOUNT>ORDER HISTORY> PROOF OF PAYMENT sebagai bukti bayaran telah dibuat.
       5. Barang akan dipos dalam tempoh 1-3 hari melalui Poslaju
 
2. Bila order saya ni akan dipos..?
    - Barang akan dipos dalam tempoh 1-3 hari bekerja.
    - Pengeposan dibuat setiap Isnin, Rabu dan JUmaat sahaja..
 
3. Agak2nya bila sampai ea..
    - Kami menggunakan perkhidmatan Poslaju dan biasanya kalau pos harini, esoknya dah sampai... Kadang-kadang ada kes yg lewat sehari dan ada kes yg lewat seminggu.. 
 
4. Tapi saya nak urgent la.. Boleh tak saya bayar pagi ni, dan pagi ni jugak tolong poskan..?
    - Maaf, kami perlu pastikan clear payment, kemudian packing barang dan seterusnya pos sekaligus. Oleh itu, tidak jamin dapat berbuat demikian.
 
5. Kalau bayar pagi ni, pos petang boleh?
    - Maaf, barang dipos sekaligus; jadi tak dapat jamin dapat pos pada hari yang sama..
 
5. Boleh tak tolong pos dulu.. Nnti ada duit saya bayar...
    - Tak boleh la.. Sorry...
 
6. Asma beli kat mana felt dan barang2 craft ni...
    - Saya jual kat sini...
 
7. Bole tak saya wat order dulu, tapi next week la saya bayar, bila dah dapat gaji nnti...
    - Boleh.. Silakan... Cuma selepas 7 hari, barang tu tak dijamin available. Namun akan always restock...
 
Untuk pertanyaan lain, sila ke CONTACT US. Soalan anda akan dijawab dalam tempoh 24 jam..
 
Mekasih.... :>